x

One su srpske Kardašijanke iz Titela: Bogdana, Bojana i Nataša kao Kim, Kortni i Kloi! (Foto)

Sestre Rodić postale su najpopularnija trojka otkako se jedna od njih, Bogdana, udala za Veljka Ražnatovića. Ljepoticama iz Titela tada je naglo "skočila cijena", i postale su zvijezde Instagrama, a njihov život jedna je od glavnih tema na mrežama.

Upravo zato Bogdana, Nataša i Bojana mogu da pariraju najpoznatijim starletama na svijetu - Kim, Kloi i Kortni Kardašijan!

Otkako su izašle iz anonimnosti, javnost je zanimalo čime se lijepe sestre bave, ko su im roditelji, kako su slažu sa Bogdaninom svekrvom Cecom Ražnatović, koje su estetske korekcije radile na sebi...

Iako je Bogdana "prva među jednakima", ni njene STARIJE sestre ne kaskaju mnogo za njom.


Nataša i Bojana su preko noći postale slavne zahvlajujući najmlađoj među njima, a sa time se odlično nose i uživaju u tome. Fali im samo rijaliti!

Prva sličnost Kim Kardašijan i Bogdane Ražnatović je što su one nosioci slave.

Obe su proslavile, kako svoje sestre, užu i širu familiju, tako i roditelje. Mama Danijela i tata Bogdan, do juče anonimni ljudi koji su vrijedno zarađivali prodajući piliće na pijaci u Beogradu, danas mogu da izađu na crtu Robertu Kardašijanu i Kris Džener, roditeljima slavnih starleta.


Srećom, Cecina snajka se nije proslavila na način na koji i Kim - p.rno snimkom sa tadašnjim dečkom, igračem američkog fudbala Rej Džejem.

Slučajno ili ne, baš kao i Bogdana udajom za Veljka, i američka starleta je dodatnu slavu stekla udajom za repera Kanjea Vesta 2014. godine.

Dok naša Kim uživa u prvim danima majčinstva, američka starleta već ima četvoro djece. Vjerujemo da će i Cecina snajka dostići "dvojnicu", s obzirom na to da je Veljko pravi tradicionalista.


Interesantno je da je Bogdana na svom vjenčanju imala identičnu frizuru, ukras za kosu i veo kao Kim kada se udavala za košarkaša Krisa Hamfrisa 2011. Iako je starletin brak potrajao svega 72 sata, naša Kardašijanka i dalje uživa u bračnoj luci.

Kim je imala i mnoge estetske korekcije, a Bogdana je, za sada, samo uvećala usne. Očigledno je da je Bogdana stavljala hijaluron u ovaj dio tijela, zbog čega je na slikama iz tinejdžerskih dana gotovo neprepoznatljiva. Baš kao i Kim.


Ali, najpoznatija srpska snajka nije željna pažnje javnosti - do sada nije davala izjave za medije, a njen Instagram nalog je zaključan i ima svega 250 pratilaca.

Takođe, dok Kim od pojavljivanja u javnosti i reklama preko Instagrama ima veliki dio zarade, naša Kim je, dok nije ostala u drugom stanju, vrijedno radila i pomagala roditeljima na pijaci.


Nataša je Kloina kopija

Nataša je poput sestre Kloi.

Obožava putovanja, čime se hvali na društvenim mrežama, gdje ima skoro 20.000 pratilaca. Ona je, baš poput slavnih sestara i ljubitelj šopinga, posjeduje brendirane i skupe krpice.

Ono zbog čega najstarija sestra Rodić takođe može da parira Kloi jeste i fizički izgled. Njih dvije imaju sličnu boju kose i gotovo identičnu frizuru.


Bojana je srpska Kortni

Pažnju javnosti sestrama je posljednjih dana preotela Bojana zbog svog interesantnog ljubavnog života.

Baš kao i Kortni, koju je obilježila veza sa Skotom Disikom sa kojim ima troje djece, i Bogdanina sestra ima burnu prošlost.

Ona trenutno uživa u skladnoj vezi sa Mirkom Šijanom, ali je prije njega ljubila biznismena Dejana Savića, koji ju je vodio na putovanja, kupovao skupe krpice i ispunjavao sve želje.

Interesantno je da je Bojana bila u tajnoj šemi sa Kostadinom Terzićem i da je Dejana varala sa njim, zbog čega ju je on ostavio, a imala je i romansu sa Stefanom Karićem.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.