x

Oni se ne plaše korone, pa svoj odmor provode na moru: Poznati pohitali u Hrvatsku!

Uprkos tome što je preporuka države da se ovog ljeta što manje putuje, zbog čega su mnogi ljudi otkazali svoja ljetovanja, naše poznate ličnosti se ne pridržavaju toga. 

Mnogi od njih uželjeli su se mora, a kako su nam mnoge granice zatvorene, opredijelile su se za najlakšu soluciju - Hrvatsku. Zasad tamo možemo uz negativan test ili uz obavezan dvonedjeljni karantin, ali kako se naše zvijezde uveliko sunčaju, znači da su se testirale na koronu.


Led je probila Kaja Ostojić, koja je mjesec dana provela na primorju susjedne države u društvu svog dečka, fudbalera Matea Pavlovića. Hrvatski sportista iznajmio je luksuznu jahtu, istu onu kojom su prošle godine krstarili Jadranom Bekamovi. Njih dvoje su svaki dan obilazili najljepše plaže na primorju, ispijali šampanjac, kupali se i sunčali.


Odmah poslije nje, na komšijsko more se zaputila i Jana Todorović sa suprugom i kćerkom. Oni uživaju u Opatiji, gdje su ih ugostili i nedavno pristigli Saša Popović i Suzana Jovanović, koji tamo imaju stan. Direktor "Granda" je prošle godine kupio i jahtu, koja je usidrena u luci u ovom gradu, pa su provozali pjevačicu i njenu porodicu najljepšim plažama.


Nedavno se iz Hrvatske vratila Sonja Vuksanović, koja je tamo boravila s kćerkama.

Anabela Atijas je nakon završetka "Zadruge" otputovala u Dubrovnik, a društvo joj prave suprug Andrej Atijas i kćerke Nina i Blankica. Pjevačica svakodnevno objavljuje fotografije s plaže, ali i bazena u sklopu hotela u kojem borave.


Nina Janković je sa suprugom Matejom Dičićem i sinom u Rovinju. Glumica objavljuje fotografije na Instagramu, a sve ukazuje na to da je odmor usmjeren isključivo na dječaka.

I Jelisaveta Orašanin uživa u Rovinju. Glumica je tamo s kćerkom, rođenom sestrom i njenim sinom, a nije poznato da li je i Miloš Teodosić s njima.

 I Slaven Došlo se sunča u Dubrovniku, a na Hvaru je Ivana Dudić.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.