x

Oni su najplaćeniji zadrugari: Neće vam biti dobro kad vidite abnormalne cifre! Gagi Đogani za 7 dana dobije 2.000 eura, a evo koliko zarađuju Kulićke!

Za dva dana počinje treća sezona rijalitija "Zadruga", a osim imena učesnika, glavna tema su i njihovi honorari. O tome se dosta spekulisalo i nagađalo, pa smo riješili da provjerimo ko će biti najplaćeniji, a koga će deset mjeseci provesti za džabe na televiziji, piše Kurir.

Rekorder po zaradi je Gagi Đogani. On je sa produkcijom dogovorio nedjeljni honorar od 2.000 eura, a za tu privilegiju može da zahvalili isključivo činjenici što je otac Lune Đogani, pobjednice prethodne sezone i jedne od najaktuelnijih ličnosti trenutno.

Odmah poslije njega su Saška Karan, kao i Marija i Miljana Kulić. Njih tri pojedinačno imaju po 1.500 eura na nedjeljnom nivou, s tim što čuvene Kulićke imaju i dodatak od 500 eura mesečno koje dobijaju za malog Željka.

One će imati i sve privilegije kada je u pitanju njega djeteta, baš kao i u prethodnoj sezoni, kada su imale poseban apartman, dadilju i zabranu snimanja dječaka.


Dalila i Dejan Dragojević, kao i Stefan Karić inkasiraće po 1.000 eura nedjeljno, što je sasvim pristojan honorar ako se uzme u obzir da skoro polovina učesnika ima zaradu ispod te sume.

Među njima su Filip Mijatov i Filip Đukić (po 800 eura nedjeljno),Bane Čolak (700 eura nedjeljno), kao i Lepi Mića, koji nedjeljno uzima 300 eura.

On će od produkcije dobiti i pjesmu i spot po izlasku iz "Zadruge", a nada se i da će osvojiti neku nagradu.

Produkcija je u rijaliti zvala i Anu Korać, a kako saznajemo, nude joj honorar od 800 eura nedjeljno. Starleta i dalje nije odlučila da li će učestvovati, a postoji mogućnost da uđe i kasnije.


Ako se uzme u obzir da će većina njih u Bijeloj kući provesti oko 40 nedjelja, tj. do polovine jula, to znači da će iz "Zadruge" izaći sa pozamašnim svotama.

Gagi Đogani biće bogatiji za 80.000 eura, Kulićke za 65.000, Saška za 60.000, Dalila, Dejan i Stefan za po 40.000 eura, Đukić i Mijatov za 32.000, Čolak 28.000, a Lepi Mića za 12.000 eura.

Treba napomenuti i da je dosta budućih zadrugara u ugovorima sklopljenim sa produkcijom posebnom klauzulom tražilo da ne mogu da budu finansijski kažnjavani. Dalila, Dejan, Marija i Miljana Kulić biće pošteđeni oduzimanja honorara ma šta god budu zgriješili. Ali i dalje postoji mogućnost da budu diskvalifikovani ukoliko prekrše pravila "Zadruge".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.