x

STAVILI ŽIVOT NA TACNU I ZARADILI BRDO PARA

Oni su najviše profitirali od rijalitija: Ko je kupio stan od 120.000, a ko zgrnuo 180.000 eura?

Učesnici rijaliti programa zarade pozamašnu svotu novca tokom trajanja rijalitija, a neki su odlučili da nakon završetka kupe sebi nekretninu i da novac iskoriste pametno.

Pobjednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar nakon rijalitija kupila je nekretninu vrijednu 120.000 eura, dok je prošle godine pazarila još jedan stan. Ona je u jednoj emisiji istakla da nije kupila od novca njene majke Nadice, već da je sve sama zaradila.


- Nisam mami kupila stan. Kupila sam još jedan stan, ali po njenom ukusu. To je stan koji sam kupila od svoje ušteđevine, kao investiciju, jer ja već imam svoj stan. A ona će sama da raspolaže svojim honorarom koji bude dobila, sa kojim ja nemam veze. Uostalom, ona ima svoj trosoban stan u Zrenjaninu, gdje živi sa bakom i gdje će živjeti kad izađe. To je stan mog dede, gdje je odrasla moja mama i gdje sam odrasla ja. Tako da stanem na kraj tim teorijama da je stan kupljen od prodaje stana ili njenog honorara. Ali jeste po njenom ukusu, pa jednog dana može da bude njen – izjavila je Kija nešto više od prije pola godine.


Luna Đogani i Marko Miljković su pazarili stan u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu, a košta oko 180.000 eura.

Budući roditelji riješili su da se skuće na ovoj lokaciji jer Lunin stan, u kom su do sada živjeli na Novom Beogradu, nije dovoljno prostran.


Dugogodišnji učesnik “Zadruge” Lepi Mića kupio je vikendicu, kako je on istakao, za svoju dušu.

- To je bila želja kćerke Sare, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.


Milica Kemez osvojila je drugo mjesto u rijalitiju “Zadruga 4” i kao nagradu dobila je montažnu kuću, a ugovor je potpisala.

- Dobila sam kuću, još uvijek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata - rekla je Milica nedavno.


- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metra kvadratna, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - rekla je Milica prije nekoliko nedjelja na svom Instagram profilu, a onda i objavila izgled kuće.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.