x

POSLUŠALA MENTORKINE INSTRUKCIJE

Ono što smo isplanirale do finala odigralo se u 3 dana: Stanija o Majinom boravku u Zadruzi, oplela po njenoj vezi sa Carem!

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević komentarisala je ponašanje svoje drugarice Maje Marinković u rijalitiju "Zadruga 5".

- Maja je fantastična za sada! Ulazak je uradila sve baš kako smo pričale! Totalna dominacija! E sad, situacija se odvija prebrzo. Ono što smo isplanirale do superfinala, odigralo se sve u 3 dana pa se plašim sta će biti na dalje?! Željela sam da duže bude solo igrač, jaka i da ih sve vrti oko prsta, međutim, ne može ona protiv svojih emocija. Janjuš joj je bolna tema od koje bježi, a sa Carem želi da bude! Kako god bilo, ne želim da je gledam da više plače i pati. A što se Dalile tiče, narod je željno očekivao Majin ulazak da Dalili pomrsi konce, a što su željeli to su i dobili! Mislim da je ovo nadmašilo svačija očekivanja i da više niko ne zna kako će se dalje odvijati situacija! - rekla je Stanija za Pink.rs.


Kada je riječ o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, Stanija nije mogla da zaobiđe tu temu, pa je i to rado prokomentarisala:

- Ja lično nisam bila za to da se Maja miri sa Carem, iz razloga što nijednu djevojku nije poštovao i ne bih voljela da je povrijedi, jer Maja je već dosta povrijeđena i mislim da zaslužuje da bude srećna. Međutim, to je jače od nje, nju Car radi i ona želi da bude sa njim! Pa gledaćemo sta će biti dalje - zaključila je Dobrojevićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.