x

Opet frka? Jelena Karleuša i Duško Tošić se ponovo otpratili sa Instagrama, a ovo se navodi kao razlog!

Jelena Karleuša i Duško Tošić od početka godine imaju buran period, a sve zbog se*s skandala u kom je osim dive glavni akter i fudbaler Ognjen Vranješ.  

A iako su mnogi očekivali da će se Jelena i Duško razvesti, pjevačica i fudbaler su se sve vrijeme držali zajedno. Ipak, postoji nešto što ukazuje na to da njih dvoje imaju probleme u braku, a to su njihovi profili na društvenoj mreži instagram na kojima povremeno otprate jedno drugo.

Prvi put je Duško otpratio Jelenu kada je objelodanjena njena afera sa Vranješem, a potom je i ona učinila isto. Međutim, odlučili su da se ponovo zaprate, ali ne zadugo.

Jelena i Duško ponovo su se otpratili sa društvene mreže, a kako saznaje Srpski telegraf razlog je taj što je Jelena vidjela da je njen suprug lajkovao fotografije Katarini Grujić i Severini Kojić:


- Karleušin još uvijek zakoniti suprug je na Instagramu označio da mu se sviđaju posljednje više nego se*si slike Katarine Grujić, nakon čega je prestao da prati profil pokojne tašte Divne. Ovim potezom je sigurno veoma povrijedio Karleušu - otkriva dobro obaviješteni izvor i otkriva nam da je diva poludjela kada je za to saznala.

- Kada je shvatila šta se dešava, Jelena je pobijesnila i momentalno otpratila Duška sa Instagramu. Kada je to vidio i shvatio da je iznervirao suprugu, Tošić je odlajkovao Severinine i Kaćine slike. Očigledno je da sve radi da bi što više ponizio i povrijedio Karleušu.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.