x

Oplela po novinarima Pinka: Aleksandra Subotić zabranila njegovoj maci da daje izjave! Pogledajte kakav je haos napravila ispred kuće! (VIDEO)

Ekipa Pinka uputila se ka porodičnom domu Dragojevića, čija vrata niko nije otvarao. U kontakt s Biljanom poslije nekoliko pokušaja stupili su telefonskim putem, kada je obećala da će se s ekipom sastati za dva sata, kada završi tekuće obaveze, što su prihvatili. Biljanu su, po dogovoru, čekali u blizini njene kuće u Veterniku iz koje je u jednom trenutku izletjela Aleksandra , koju je nesuđena svekrva čekala u automobilu ispred. Njih dvije su se zajedno uputile u nepoznatom pravcu, a ubrzo se vratile zajedno s Aleksandrinom kćerkom Magdalenom.


Čim su se parkirale, odlučili novinari su odlučili da im priđu i sa njima porazgovaraju o svemu što se u "Zadruzi" izdešavalo proteklih dana, a tiče se Davida. Iako su ljubazno prišli, pobijesnila Aleksandra izjurila je iz automobila i na ekipu počela da urla i prijeti nasred ulice.


- Ne snimam se i ne dajem izjave ni za šta, za Pink naročito ne! Uopšte! Uopšte nemoj da me snimaš i tako dalje, tužiću sve, sve žive - urlala je Aleksandra kojoj se, po svemu sudeći, ne dopada objektivno i pravovremeno izvještavanje našeg novinara o strastvenoj ljubavnoj vezi njenog sada već bivšeg vjerenika i nesuđenog supruga Davida Dragojevića i Ane Korać, u koju je pred milionskim auditorijumom priznao da je zaljubljen.


Aleksandra je brže-bolje pobjegla u kuću, a prije nego što je ušla na vrata naredila je Biljani:"Nikakvih izjava nema, nemoj ništa da si im rekla".


Odmah nakon Aleksandrine zabrane, Biljana je slegla ramenima i, uprkos tome što je prvobitno pristala da se u razgovoru za Pink osvrne na Davidovu i Aninu ljubav i obećala da će obaviti razgovor, kratko rekla:


- Evo, vidite, ne mogu... Ne da da pričam. J*bi ga, drugom prilikom, čujemo se, hvala vam - bilo je sve što je Biljana smela da izusti u prisustvu Aleksandre, koja je motrila na svaku njenu riječ.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.