x

Oprostila mu sve što joj je uradio: Nadežda Biljić progovorila o pomirenju sa Tomom, a onda otkrila ime njihovog djeteta!

Nadežda Biljić u posljednje vrijeme živi veoma turbulentno. Prvo je doživjela fizičko nasilje od Tome Panića, zatim je uslijedila sudska odluka o zabrani prilaska, a potom i informacija da je pjevačica u drugom stanju, kao i da je dijete Tomino.

Kako sada, nakon svega, izgleda njen život govorila je Nadežda Biljić u novom izdanju emisije "Premijera". Ova bivša zadrugarka istakla je da veoma presretna zbog činjenice da je trudna, a onda je otkrila i kako je reagovala kada je shvatila da je u drugom stanju. Pjevačica je takođe priznala i da je dugo maštala da dobije dijete.

- Mijenjam raspoloženja, spavam, pa ne spavam, vrti mi se u glavi, povraćam, jedem... Ali u suštini se osjećam sretno i lijepo. Kod mene u životu ne može ništa normalno da se desi, meni se život mijenja preko noći. Ja sam se opustila da ću ikada moći da imam djecu... Prvo sam bila šokirana, dugo vremenski nisam uradila test, jer sam se bojala da nisam trudna, pa nisam željela da se razočaram. Željela sam dijete odavno - govorila je Nadežda.


- Ja sam htjela prva tri mjeseca da to bude malo u tajnosti, jer sam znala da će biti zluradih komentara, kao što su: "Dabogda umrli i ti i dijete". Nema potrebe za DNK testom, dijete je Tomino - nastavila je Biljićeva.

Nadežda je komentarisala situaciju u kojoj su se našli Toma Panić i ona. Bljićeva je rekla kako smatra da su oboje prenaglili, kao i da su oni, zapravo, dva ista karaktera. Bivša zadrugarka istakla je i da je dijete Tomino, kao i da se sa njim čula juče, nakon što mu je istekla zabrana prilaska.


- Desila se ta priča sa Tomom... Šta će biti sa nama, ne znam. Malo smo napravili famu i on i ja. Ja sam tu dramila, kao da je ne znam šta uradio. Prenaglili smo, jer smo dva ista karaktera. Udario tuk na luk, niko nije htio da popusti, ja sam na kraju odlučila da popustim. Čuli smo se, ako se on ne slaže sa imenom za dijete, onda nema veze. Obavili smo zreo razgovor. Priželjkujem da dobijem kćerku, ali pošto priželjkujem dobiću dječaka. Danas sam Tomi rekla ime, on mi je rekao: "Samo ti maštaj". Rekla sam da hoću da se dijete zove Kosta, ljubi ga majka, biće košarkaš. Majka je bila sa mnom u stanu kada sam uradila test, tata nije bio ljut, bio je više zabrinut - rekla je bivša zadrugarka.

Zabrana je istekla, imamo još neke stvari da završimo, da ne bi dijete ostalo bez tate (smijeh). Ovo dijete je, smatram, došlo kao blagoslov meni i njemu da shvatio da imamo trećeg člana i da se ne vrti sve oko nas - izjavila je za kraj Nadežda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.