x

Oprostila oženjenom vjereniku cijepanje majice i pljuvanje na bini? Andreana Čekić doputovala u Beograd, ovo je rekla o pomirenju sa Markom!

Andreana Čekić i Marko Milošević raskinuli su vjeridbu nakon nimalo naivne svađe, a onda se par ipak pomirio ako je sudeći po pričama koje kolaju gradom otkako se pjevačica vratila u Srbiju.

Naime, pojavile su se priče da su se pjevačica i vjerenik pomirili pošto je doputovala u Beograd poslije burne svađe koja se desila u Americi na jednom od nastupa, kada je došlo do raskida, a kako su beogradski mediji prenijeli, par se nakon svega i pomirio.

"Ne komentarišem ništa", rekla je za Kurir pjevačica.


Milošević i Andrena raskinuli su prije nekoliko dana, kada je u jednom noćnom klubu u Americi Marko navodno pljunuo pjevačicu i iscijepao joj majicu, a sve se odigralo pred članovima Andreaninog benda.

Podsjetimo, Andreana Čekić i Marko Milošević vjerili su se uprkos tome što je on i dalje u zakonitom braku sa ženom sa kojom ima i dijete. Ipak, njihov odnos nije idiličan kao što se predstavljaju, pa je još jedna u nizu njihovih svađa poljuljala romantičnu vezu. No, kako to biva kod pravih ljubavi, navodno je par uspio da prevaziđe i to.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.