x

Od tad smo razlučili šta nam je činiti

Oprostite prevaru ako možete: Brena progovorila o pravom licu njenog odnosa sa Bobom Živojinovićem!

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od tri decenije, a uprkos svim nedaćama uspjeli su da porodicu zadrže na okupu i svoju ljubav sačuvaju.

Pjevačica nerijetko ističe da je kada se ugase kamere i reflektori ona obična majka i supruga.

- Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, djeci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspjeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspješnih kao što smo mi - rekla je Brena u "Grand Magazinu" i dodala da je povjerenje najvažnije u jednom odnosu.


- Povjerenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspjeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da njeguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvijek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - priča ona, a onda otkriva i da li prevaru treba praštati:


- Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvijek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

- Čovjek koji voli suštinski, bez šminke, bez vještačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog - pohvalila je Brena svog supruga.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.