x

Opsada u KBC Niš, policija čuva Moniku: Djevojčicu niko ne smije da posjeti, straže duž bolničkih hodnika!

Nakon što je Malčanski berberin oslobodio djevojčicu i dao se u bijeg, zbog zbrinjavanja Monike Karimanović, odjel dječje odjeljenje kliničkog centra u Nišu potpuno je paralisan.

Obezbjeđenje kliničkog centra, ali i jaka policijska straža vodi računa da niko sem njenog doktora i majke nema pristup djevojčici. Majka je neprestano sa Monikom, a kako saznajemo, djevojčica je komunikativna i njeno psihofizičko stanje je bolje u odnosu na jučerašnji dan.

Hodnici sprata na kom se nalazi Monika su prazni i pusti, a djevojčici niko ne može da dođe u posjetu, pa se dijete, kako saznajemo, osjeća jako tužno i usamljeno. U bolničkom krevetu leži sama, nikog nema u sobi sa njom, u teškom psihofizičkom stanju, izmorena i izgrebana.


Čak je i zaposlenima na ovom odjeljenju pristup zabranjen i osjećaju se kao u karantinu.

Izvor dodaje da je policija, ali i obezbjeđenje kliničkog centra preduzelo najviše mjere obezbjeđenja kako bi se osigurao Monikin nesmetan oporavak od traume preživljene tokom desetodnevne otmice.

Djevojčica Monika je sinoć dala iskaz policiji i u prisustvu advokata i objasnila šta se sve dešavalo tokom nestanka.

Monika Karimanović je pronađena juče poslije 10 dana potrage od kada ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "malčanski berberin", i ranije osuđivani pedofil.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs/Srbija danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.