x

oglasio se

Optužen sam za kriminal, voziću Juga, ali sam najjači i ne mogu mi ništa: Baka Prase se bahati i nakon što su mu oduzeli automobile!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, te je prije nekoliko dana ostao bez još jednog automobila.

Naime, njemu je policija zaplijenila auto marke "Lamborghini", koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Interventna jedinica policije nedavno je zatekla jutjuberovo vozilo na obilježenom pješačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj.


Baka Prase se sada ovim povodom oglasio na svom Instagramu gdje je otkrio da je optužen, te da će se povući sa društvenih mreža na neko vrijeme.

"Povukao sam se na nekoliko dana dok se situacije ne smiri, mislio sam da će sve brzo proći, ali džabe, ništa se ne mijenja. Ne birinite, nisam bio u zatvoru, samo sam nestao. Oduzeli su mi i Labma i novi auto koji sam uzeo. Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno, što naravno nisam. Nadam se da ću uskoro moći sve da vam ispričam" , napisao je on, a potom je na svom storiju ostavio i sljedeću izjavu: 


"Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Voziću juga i golfa, šta je tu je, biće boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti", napisao je on i dodao:

"Ako opet nestanem ovako, znajte da sam stvarno uhapšen. Mama, volim te".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.