x

Orozović raskrinkao djevojku sa eksplicitnog snimka: Ivana je ugovarala se.s sa bivšim ministrom kulture!

Bivši zadrugar Nikola Orozović našao se u centru skandala kada je u javnost isplivao eksplicitni snimak njega i djevojke Ivane Stojanović Đudić, do sada nepoznate u medijima, a za koju su se pojavile spekulacije i da će ući u "Zadrugu 4". 

Nakon vrelog snimka, on nam je otkrio o kakvoj je djevojci riječ i u kom periodu je nastao snimak.

Naime, Nikola je, osim do sada poznatih informacija o djevojci sa snimka, iznio šokantne detalje iz njenog bludnog života i otkrio da je Ivana vrbovala i bivšeg ministra kako bi se na sve načine domogla publiciteta.


- Prvo moram da kažem da sam doveden u jako neprijatnu situaciju da se izlažem opravdavanju za nešto za šta nisam kriv. Ja nisam pustio u javnost snimak s.ksa sa Ivanom i ne znam kako je to moglo da se pojavi u javnosti, s obzirom na to da je snimak nastao kad sam bio klinac, 2015. godine, kad još nisam ni bio u "Zadruzi". Bio sam mlad. Ne mogu da se sjetim, ali mislim da je ona meni tražila da se snimamo njenim telefonom, ne bih da pogriješim, ali mislim da je bilo tako. Ona to sa svima radi - počinje priču Orozović, te iznosi skandalozne informacije:


- Ivana je djevojka koja ne bira sredstva da bi došla do cilja, a to je učešće u "Zadruzi 4", te je sklonost da se snima sa svim mogućim partnerima tokom intimnog čina iskoristila kako bi se na bijedan način i u potpuno pogrešnom maniru predstavila javnosti. Ona je vrbovala i ugovarala s.ks sa bivšim ministrom kulture i silno je željela da ga iskoristi da bi se pričalo o njoj. Ko zna koju kolekciju snimaka ona posjeduje i koga je sve snimala. Ministar joj nije bio jedina meta, već i pjevač Stefan Dimitrijević Leon, kao i još neke poznate ličnosti, uglavnom pjevači. Poprilično je nastrana i perfidna, spremna na sve, čak i na snimanje trojki, grupnjaka, ona nema kočnicu.

Nakon svega ovoga pozvali smo Ivanu, ali ona nije željela da komentariše Nikoline šokantne tvrdnje, piše S. telegraf.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.