x

trend na moru

Osam komada bez kojih Francuskinje ne idu na plažu

Ako je nešto popularno ove sezone, to su kompleti košulja i kratkih hlača, i to u svim mogućim bojama.

Francuskinje se ističu svojim elegantnim i upečatljivim stilom, pa je uvijek zanimljivo proučavati bez kojih komada jednostavno ne mogu.

U nastavku pročitajte njihovih osam musthave modnih komada za plažu:

Šešir

Možda biste pretpostavili da je prvi i jedini šešir koji bi Francuskinje izabrale za plažu onaj slamnati, ali u posljednje vrijeme izgleda njihov favorit su bucket šeširi, posebno kada se nose u tandemu s idućim komadom s ove liste.

Lanene košulje

Jedna od osnova francuskog stila je odijevanje s lakoćom, a što je jednostavnije (i ljepše) nego preko kupaćeg kostima nabaciti oversized lanenu košulju.


Ceker

Francuski klišej koji volimo - pleteni ceker. Žene sa stilom odavno ga ne nose samo na plažu i piknik, pa je njegova svestranost vrijedna ove investicije.

Karirani uzorci

Uz pruge, cvjetiće i tačkice, karirani uzorak je Francuskinjama jedan od omiljenih, pa ako želite imitirati francuski stil na plaži, ovo je najbolji način.

Kompleti

Ako je nešto popularno ove sezone, to su kompleti košulja i kratkih hlača, i to u svim mogućim bojama. Obavezno nabavite svoj favorit, stručnjaci za modu preporučuju neki u bojama sezone - narandžastoj, ružičastoj ili zelenoj.


Crni kupaći kostim

Koliko god da im se stil razlikuje, gotovo sve stylish Francuskinje na Instagramu posjeduju bar jedan crni kupaći kostim. Potražite cut-out siluete ili one preko jednog ramena kako biste oživjeli klasiku.

Natikače

Komfor i elegancija glavne su vodilje Francuskinja kada je u pitanju moda, a natikače su odraz i jednog i drugog. Birajte kožne u smeđoj ili crnoj boji.

Medaljoni

Iako nikada ne bismo savjetovali da najbolji nakit nosite na plažu ili bazen, Francuskinje vole svoje kupaće kostime upotpuniti elegantnim ogrlicama. Vjerovali ili ne, čini se da su medaljoni u kombinaciji s običnim lančićima trend broj jedan.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.