x

NEOČEKIVANO

Osmakčić poslao Viktoriji emotivnu poruku? Marko se oglasio iz Švicarske, a ove njegove riječi niko nije očekivao!

Marko Osmakčić je objavio video snimak na svom Instagram profilu na kojem pjeva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj djevojci, Viktoriji Mitrović.

Osmakčić je napustio rijaliti šou program "Zadruga 5" tako što je lažirao smrt oca i ostavio trudnu djevojku u imaginarijumu u Šimanovcima.

Od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio je pritisak na Mitrovićevu da ab.rtira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do posljednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dijete "takvom čovjeku".


Par dana nakon Mitrovićkinog prekida trudnoće Osmakčić je objavio video na kojem se vozi kolima i pjeva stihove pjesme Ivane Selakov i Amar Gileta "Boli, boli", a mnogi su pomislili da je ove riječi uputio Viktoriji:


- "Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il' laž?
Dobro se s' dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš
A fališ mi ko travi rosa,
Dok se sa mnom svađaš bosa..." - bili su samo neki od stihova pjesme.


Podsjetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da "izbavi" sina iz rijalitija. Franjo je lažirao sopstvenu smrt koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je izveden iz rijalitija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.