x

Osman Karić otkrio pravu istinu o Đoganijevoj: Luna bila u vezi sa njegovim sinom Stefanom Karićem?! Pao i poljubac, a onda ga je razočarala!

Osman Karić, otac Stefana Karića, učesnika Zadruge 3, u posljednjem intervjuu ispričao je zbog čega je prestao da podržava Lunu Đogani, iako joj je bio i više nego strastvena podrška tokom trajanja prve sezone spomenutog rijalitija.

Na početku razgovora, on je istakao da je "čovjek trenutka", te da Đoganijevu "niti voli niti mrzi", nego da njegova podrška zavisi od njenih postupaka.

- Ona je čak bila i u mojoj kući. Tada mi je obećala da neće ulaziti u rijalitije. Poslije toga me je razočarala kada je počela da se zabavlja sa Markom Miljkovićem, pa onda ona kupatila i tuš-kabine... U Zadruzi 2 je bila još i gora nego u prvom serijalu!


Osman je podvukao da je uvjeren u to da Marko nema osjećanja prema Luni, a potom se osvrnuo i na Anabelu Bukvu.

- Sa Anabelom sam bio u kontaktu do polovine Zadruge 2, a onda smo prekinuli kontakt. Nismo se svađali, samo smo prestali da se dopisujemo.

- Ne bih pričao o tome. Moja neka saznanja su da je došlo do poljupca, a da li sam u pravu ili nisam, to samo oni znaju. Kad Stefan izađe iz rijalitija, pitajte njega, mada on ne govori ništa, kao zatvorena knjiga je.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.