x

Osman Karić žestoko brani sina Stefana od hejtera: Oglasio se javno i poslao jaku poruku! (Foto)

Osman Karić nedavno je na svom Instagram nalogu branio svog sina Stefana od strane hejtera.

Naime Osman želi da dokaže hejterima, koji napadaju njegovog sina na podrugljiv način u smisli ko je on i čime se bavi, te je napisao zanimljivo objavu.

Osman je na fin način, bez ikakvih uvreda i psovki, na objavi na kojoj je slika njegovog sina napisao sljedeće:


- Čujem često neki hejteri i podg..ne muhe pitaju ko je on? To morate pitati damu, koja je pod tušem, dok se on oblači i odlazi u nepoznatom pravcu. On ima čudnu moć, On vam daje sunčan dan, a kad ode napravi noć. Poslije njega nastaje tama, djevojka ima partnere, ali u srcu ostaje sama - napisao je Karić u svojoj objavi i na kulturan način odgovorio hejterima, koji napadaju Stefana.


Osman Karić važi za čovjeka, koji nema dlaku na jeziku, te je u mnogim gostovanjima na Pink televiziji u emisijama, vezanim za Zadrugu znao britko da odgovori i ako treba iskritikuje pojedine zadrugare.

Podsjetimo njegov sin Stefan Karić je učestvovao u tri sezone Zadruge. U Zadruzi 4 se smuvao sa misicom Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je raskinuo neposredno poslije svog izlaska, te je svojim načinom na koji je ostavio Ljubisavljevićevu naišao na brojne osude i negativne komentare.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.