x

Ostala bez dinara: Rada Manojlović bankrotirala! Evo na šta je potrošila sav novac koji je ikada zaradila!

Rada Manojlović plijeni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije željela da govori javno.

- Snimam dvije nove pjesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pjesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pjesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pjesme, onda moraš dobro i da platiš - istakla je za Svet Rada. 


- Cobi mi pjeva prateće vokale, ali pjesma nije duet. Svidjela mi se pesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželjela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspijevali da se uklopimo - zaključila je Manojlovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.