x

Ostao sam bez dva sina, kako ću da preživim: Velika tragedija oca iz Apatina, žena mu je bacila drugo dijete u jamu!

Kristijan Nikolić iz Sonte kod Apatina, koji je prijavio policiji da je njegova supruga Sabrina (25) bacila njihovog tek rođenog sina u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici, ne može da se oporavi od šoka, jer mu je ovo drugo dijete koje mu je tragično preminulo u posljednja dva mjeseca, pričaju njegovi rođaci.

Kako kažu, Kristijan je u utorak došao iz Mađarske, gdje je radio. Tada je vidio da se Sabrina, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, porodila, ali da djeteta nema.

- Sabrina mu je onda priznala da se sama porodila još prije tri nedjelje i da je dijete zaplakalo, poslije čega se ona onesvijestila, a kad je došla sebi, dječačić je bio mrtav. Tada je umotala bebu u ćebe, iskopala rupu pored improvizovane septičke jame i tu sahranila novorođenče - kaže Nikolićev komšija. Kako kaže naš sagovornik, Kristijan je očajan.

- Rekao mi je da ne zna kako će ovo preživjeti, jer je za dva mjeseca ostao bez dva djeteta. Njega je ovo strašno pogodilo. Jako je patio za sinom Stefanom, koji je umro u oktobru. Nije stigao ni da ga ožali, a evo, zadesila ga je nova nesreća. Težak je to udarac za jednog oca. A borio se i trudio da im pruži koliko-toliko normalan život - priča komšija i nastavlja:


- Kristijan je vrijedan, stalno je išao da radi, mučio se samo da bi obezbijedio porodicu, da djeca imaju što srećnije djetinjstvo, a Sabrina već nije bila takva. Imam utisak da ga je samo iskorištavala. On je sve to trpio, volio ju je, i nju i djecu. Šta će, mučenik... I sada, kao i kada je Stefan preminuo, nije bio kod kuće. Rekao mi je da je planirao da dođe iz Mađarske kad se Sabrina porodi. Došao je, ali evo šta ga je zadesilo, jadan čovjek.

Kako saznajemo, obdukcija preminule bebe juče je završena, a navodno je utvrđeno da je dijete rođeno mrtvo.

- Obdukcija je pokazala da dijete nije ubijeno. Majka će biti saslušana u tužilaštvu, tada bi trebalo da se utvrdi i njeno psihičko stanje - objašnjava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.