x

Ostavi mobilni i uzmi lijekove: Dragoje zbog navoda da je presudio Jeleni Marjanović došao u Srbiju, a onda mu je na vrata pokucala policija! Supruga otkrila nepoznate detalje!

Dragoje Milinković, zvani Čekić, koji je u anonimnom pismu dospjelom u Viši sud označen kao ubica pjevačice Jelene Marjanović (33), uhapšen je u srijedu, 6. novembra, u Beogradu, potvrdili su za „Alo!“ njegovi advokati Đoko Bendić iz Priboja i Predrag Savić iz Beograda. Oni ističu da hapšenje Milinkovića nema veze s ubistvom pjevačice i da je riječ o kazni od 12 mjeseci, na koju je osuđen u Osnovnom sudu u Trsteniku, zbog pronevjere od 16.500 eura.

- On je preksinoć došao u Srbiju iz Švajcarske s namjerom da ide na poligraf zbog optužbi da je ubio Jelenu Marjanović. Htio je da dokaže da nema veze sa zločinom. Otišao je kod svoje druge supruge u stan, a na vratima se odjednom pojavila policija i rekla mu da krene s njima. Uhapšen je zbog pravosnažne presude Osnovnog suda u Trsteniku prema kojoj je osuđen zbog pronevjere 16.500 eura - rekli su njegovi advokati za „Alo!“.

Advokati navode da ih je o hapšenju obavijestila Dragojeva supruga.


- Ispričala nam je kako je izgledalo hapšenje. Rekli su mu kratko: „Ostavi mobilni i uzmi lijekove!“ Nisu ga ništa pretresali - rekao je advokat Savić za „Alo!“.

Dragoje je sproveden na izdržavanje robije u Kazneno-popravni zavod u Valjevu. Osuđen je jer je ljudima obećavao da će ih odvesti u Švajcarsku i tamo im naći posao. Za njim je godinu dana postojala potjernica jer je izbjegavao da ide u zatvor. Potjernicu je raspisao sud u Priboju, a Dragoje je uhapšen čim je stigao u Beograd.

- On je znao za potjernicu, ali je bandoglav i došao je u zemlju jer je bio isprovociran što je označen kao Jelenin ubica. Htio je da dokaže da nema veze s tim. Ako se bude dobro vladao, može da izađe poslije dvije trećine izdržane kazne - kaže izvor „Alo!“.


Tokom suđenja za prevaru, njega su 2015. otela tri mladića, koja su se najprije teretila za otmicu, ali je prije dvije godine djelo prekvalifikovano kao nanošenje lakih povreda. Zbog toga se protiv njih vodi proces pred sudom u Kruševcu.

Za nanošenje lakših tjelesnih povreda podignut je optužni prijedlog protiv Miodraga M. (33), prodavca iz Trstenika, Ilije S. (37), profesora fizičkog iz Trstenika, i Bojana M. (32), diplomiranog ekonomiste iz Vrnjačke Banje. U optužnom aktu navodi se da su 22. aprila 2015. u selu Jasika, kod Kruševca, ušli u Dragojev auto i napali ga.


- Bojan i Ilija su ušli u njegovo parkirano vozilo, a Bojan je sjeo na mjesto suvozača i više puta ga udario šakom u glavu. Ilija je sjeo iza Milinkovića, stegnuo ga za vrat i više puta ga udario pesnicom u glavu. Naredili su mu da vozi do mjesta Drenova, a Miodrag ih je pratio vozilom. U toku vožnje, Bojan je povukao ručnu, zaustavio auto, a potom su izvukli Milinkovića iz vozila i tukli ga nogama i rukama po tijelu. Miodrag ga je udario pištoljem u glavu, a potom su ga sva trojica tukla. Milinković je zadobio nagnječenja i poderotine glave u dužni 20 centimetara, nagnječenje grudnog koša i naprsnuće posljednjeg palca - piše u optužnom aktu u koji je „Alo!“ imao uvid.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.