x

Ostavila je praznu stolicu za pokojnog sina, a onda joj je na vjenčanje došao gost zbog koga su svi zaplakali!

Beki Turni je majka s Aljaske koja je prije dvije godine doživjela ono što nijedna majka ne bi trebala doživjeti. Izgubila je svog, tad 19-godišnjeg sina Tristona, a od njegove smrti nije prošao niti jedan trenutak da nije mislila na njega.

Ali, život ide dalje pa je nedavno osjetila sreću kad ju je čovjek njenih snova zaprosio. Organizovali su vjenčanje, posebno mjesto među “zvanicama” dobila je prazna stolica za njenog sina.

Na njoj je osvanula dirljiva poruka, njemu u spomen, njemu kojem je željela da može vidjeti svoju mamu ponovno srećnu. Ali, kad je ceremonija počela, prije nego je rekla sudbonosno “da”, čovjek njenih snova, Keli Turni zaustavio je sve i svojoj ljubavi doveo nekoga zbog kog su, samo nekoliko minuta kasnije, zaplakali svi svatovi.


Beki je prvo bila zbunjena, zbog naglog prekida ceremonije, ali kad se pred njom pojavio nepoznati mladić, Džejkob Kolbi, pa joj je rekao da ima 21 godinu, odmah je shvatila ko je on.

Kad je njezin sin otišao na onaj svijet, mama je odlučila donirati njegove zdrave organe. Tako je odmah shvatila ko je on, a kad joj je Keli pritom dodao stetoskop, shvatili su i svatovi na svadbi.


Beki je automatski prislonila stetoskop na Džejkobove grudi gdje je čula najljepšu “svadbenu pjesmu”, srce svog sina koje je nastavilo kucati u drugoj dobroj duši.

Čvrsto ga je zagrlila, svatovi su zaplakali, a Beki će odsad živjeti puno lakše i srećnije jer, iako Tristona više nema, njegovo je srce barem spasilo tuđi život.



(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.