x

Oglasila se

Ostavila sam Filipa! Iva Grgurić bez dlake na jeziku, progovorila o tužbama, pa odbrusila: On je napaćen, preopterećen sa mnom!

Iva Grgurić je progovorila o svojim bivšim cimerima treće sezone "Zadruge", te napomenula da je svjesna da je i dalje spominju, pa spomenula i tužbe, ali je otkrila da su neki zadrugari četvrte sezone taktičari, i da je ona unikat, aludirajući na Moniku Horvat, za koju mnogi spekulišu da mnogo liči na Grgurićevu.

"Kao što znate ja vodim vremensku prognozu, sama moram da osmišljam cijeli scenario, pa sam mislila da bi bilo interesantno da vremensku dijagnozu vodim u vjenčanici. Tako da Filipa sam ostavila pred oltarom, i uletjela sam da odvodim vremensku dijagnozu", rekla je Iva kroz smijeh, pa se osvrnula na bivše zadrugare koji je spominju, napominjući da će se time baviti njen advokat:


"Monika mi ne djeluje kao neka gej osoba, neko kom će se sviđati djevojka, ona je meni čisto strejt. Marko Đedović je napaćen, on je opterećen sa mnom, počeo je i da izmišlja. Ali ja tu neću prljati svoje prste, to će preuzeti moj odvjetnik, i to vrlo brzo, tako da on će snositi sve sankcije, i posljedice za svoje riječi, i djela. To ćemo sve da riješimo ja i moj odvjetnik", rekla je pobjednica "Zadruge".

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.