x

bili bliski

Osumnjičeni i Đokići imaju zajedničku fotografiju: Goran ih zvao na rođendan unuke!

Osumnjičeni za ub.stvo tročlane porodice Đokić uhapšen je u Moravcu, a postoji i fotografija na kom se nalazi na fotografiji sa porodicom Đokić. Riječ je o proslavi rođendana unuke Gorana Džonića.

Na fotografiji Džonić i njegova supruga i mala unuka zajedno sa Đokićima izgledaju kao da su im oporodični odnosi bili skladni. Niko nije mogao da očekuje da će Goran da naudi ne samo bratu, već i njegovoj suprugi i kćerki i to na tako monstruozan način.


Podsjetimo, priveden je osumnjičeni, brat od tetke ub.jenog Đokića, Goran Džonić, bivši vatrogasac, koji je živio na samo stotinjak metara udaljenosti od žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je nakon svirepog ub.stva iz sefa u kolima Đokića uzeo oko 30.000 eura. On je, navodno, prilikom hapšenja za ub.stvo optužio svoje sinove.

Osumnjičeni G. DŽ. se navodno čudno ponašao na sahrani svojih rođaka.


Očevici navode da se, umjesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je G. DŽ. odvratio da ne zna šta mu je.

Podsjetimo, porodica Đokić je posljednji put viđena u noći između subote i nedjelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gdje su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gdje žive. Njihov "volkswagen pasat" crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.