x

SA ULICA RIMA

Osvanule prve fotografije s vjenčanja Mustafe Sandala i njegove 19 godina mlađe supruge!

Mustafa Sandal, turski pjevač i bivši suprug Emine Jahović, u petak je stao pred matičara sa svojom 19 godina mlađom izabranicom Melisom Sutsurup, a sada su objavljene i prve fotografije sa ulica Rima, grada gdje su jedno drugom izgovorili "da".

Sandal i Melisa vjenčali su se u prijestolnici Italije, za početak u Turskoj ambasadi u Rimu, a već su najavili kako će njihovo slavlje trajati nešto duže od onih na koja smo navikli.

Novopečeni mladenci sada su objavili prvi niz fotografija, a tom prilikom Melis je napisala: "Odakle da počnem, kako da te opišem... Postoji samo jedna stvar koja ima smisla kada se stavi u rečenicu, 'Mi'. Drago mi je što si moj partner u životu i na ovom putu. Moja jedina želja je da trajemo vječno".


Par je pozirao ne ispuštajući jedno drugo iz ruku, a sve vrijeme nisu skidali osmijehe s lica.

Mladoženja je za ovu priliku izabrao klasično crno-bijelo odijelo sa crnom kravatom, dok se mladenka, nakon razmjenjivanja zavjeta preodjenula u kratku bijelu haljinu sa resama i detaljima od čipke.


Inače, par će u sklopu svog vjenčanja organizirati proslavu u luksuznom hotelu Marmaris 11. juna, a potom je planiran i svečani ručak za njihove goste.

Mustafa i Melis zaručili su se ranije ove godine, tačnije u februaru, a sretne vijesti proslavili su u krugu porodice. Sandal je poznat i po svom braku sa pjevačicom Eminom Jahović koji je trajao 10 godina, a iz kojeg su dobili i dva sina Yamana i Yavuza.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.