x

Otac Milice Todorović: Neka joj Petar napravi dijete! Ja neću učestvovati u svadbi jer nemam para!

Otac Milice Todorović oduševljen je budućim zetom Petrom Strugarom! Kako kaže Milan Todorović, jedva čeka unuče i da mu nije bitno da li će glumac da se oženi njegovom kćerkom.

- Neka Petar napravi mojoj Milki dijete, ne mora da se oženi njom! Što prije treba da ostane trudna. Ima trideset godina, vrijeme joj je - priča Milan.

- Milka pravi svadbu ove godine. Ja neću da učestvujem jer nemam para! Ne znam detalje vjenčanja, to morate da pitate njih. Ja se samo nadam da ću postati deka ove godine. Ma jedva čekam unučiće. Siguran sam da joj neće biti problem da napravi trudničku pauzu u karijeri. Za dobrog pjevača zapravo nema pauze - priča Milan i dodaje da mu se dopada budući zet.


- Upoznao sam Petra za Novu godinu. Slavili smo svi zajedno na splavu! - rekao je Milan.

Milan se osvrnuo na kćerkinu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem sa kojim je Milica bila šest godina u vezi.

- Petar je bolji od Miloša! Petar nešto radi, pa svaka serija je njegova! A ovaj prethodni je samo sjedio kod kuće i ponekad bi nešto ubo da uradi. Moja Milka ga je izdržavala. Neka ga sada, nek sjedi sam i neka igra igrice. Kad mu moja Milka nije valjala, šta mu ja sada mogu. Ma bre, kada te neko šikanira, i ne treba ti! Ako neće da te ženi, znači da te ne voli i treba da ideš dalje. Bilo je pitanje trenutka kad će to pući - kaže Milan.


Miličinom ocu ne smeta što njegov budući zet ima sina sa glumicom Ivanom Nikolić, s kojom je bio u braku svega godinu dana.

- Zašto bi mi to smetalo?! Milka je na to navikla - kaže Milan aludirajući na to što je Miličin bivši dečko imao dijete iz prvog braka. On se nada da se Milica neće zaustaviti na jednom djetetu.

- Što više djece, to bolje! I moja žena jedva čeka da čuva unuče, odmah bi došla za Beograd - priča Milan i kaže da i on ima djecu iz dva braka.

- Ja imam sina Vladu iz prvog braka, a moja žena iz prvog braka ima Jovanu. Milica i Anđela su moje kćerke iz braka sa Jasminom. Mi smo velika familija, kad odemo na more to je čitava kolona. Petar je super, ako ga je Milica prihvatila i ja sam zadovoljan! - relao je MIlan.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.