x

Otac Relje Popovića je čuveni jugoslovenski glumac: Reper o ovome nikada nije pričao!

Reper Relja Popović nikada se nije hvalio time što su mu roditelji balerina Zoja Begoli i glumac Faruk Begoli!  

Zoja je bila baletska ikona Narodnog pozorišta. Bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog u jednoj baletskoj školi i profesor na Akademiji umjetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronijela vijest o njenoj smrti. Poslije duge i teške bolesti, Zoja je preminula početkom januara 2017. godine.


U historiji kulture upamćena je i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.


- Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro i ona i ja, sve rjeđe i rjeđe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan dio života -rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

Preminuo je u Prištini 23. avgusta 2007. godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.