x

ultimatum

Otac uslovio Anđelu: Moraš se udati za Zvezdana! Samo brak sa Slavnićem vraća čast porodici Đuričić! Kćerka im ukaljala obraz!

Od sramote, stida, povlačenja i ograđivanja od kćerke i njenih postupaka do prihvatanja situacije i njenog izbora emotivnog partnera linija je tanka.

Ovako bi se ukratko mogao opisati trenutni odnos Anđele Duričić i njenih roditelja s kojima se prvi put nakon devet mjeseci susrela prije dva dana. Đuričićka je nakon privatnih i poslovnih obaveza koje je imala u Beogradu, otputovala u rodnu Crnu Goru, a susret s njenim najmilijima je, uprkos njenom strahu, protekao u miru i slozi.


- Anđela je strepila od toga šta će joj roditelji, a prije svega otac reći, zbog njenog nedoličnog ponašanja, te ulaska u vezu s tada zauzetim Zvezdanom zbog čega je dobila epitet najomraženije ljubavnice. Bojala se osude, odbacivanja, neprihvatanja i nje i njenog izabranika, ali su joj oni, svjesni emocija koje gaji prema Slavniću i svega onog što je zbog njega uradila, dali blagoslov, ali pod jednim uslovom. Otac joj je rekao da, ako Zvezdan ima ozbiljne namjere prema njoj, mora da dođe i isprosi njenu ruku od njega - ispričao je izvor blizak ovoj osramoćenoj crnogorskoj porodici.


Kako je još rekao izvor, Đuričići smatraju da će ih okolina prihvatiti, a da će se Anđelina sramota brže zaboraviti ukoliko joj Zvezdan Slavnić i zvanično postane suprug.

- Drago im je što je njihovu nasljednicu Zvezdanov otac, Moka Slavnić, prihvatio kao svoje dijete, pa žele da uzvrate na isti način i ne protive se toj ljubavi, ali su joj dali rok da vezu ozvaniči te da prirede vjeridbu kako tradicija nalaže - ispričao je izvor.


Anđelin telefon bio je nedostupan, ali se oglasila se na Instagramu, gdje je potvrdila da je sa roditeljima izgladila sve nesuglasice.

- Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano - rekla je ona u svom obraćanju.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.