x

progovorio

Otac Voyagea je bivši Đinđićev tjelohranitelj: Moja sjenka prošlosti prati Mihajla!

Milan Veruović do prije nekoliko godina bio je poznat isključivo kao tjelohranitelj Zorana Đinđića, koji je, također, primio metak kobnog 12. marta kada je ubijen premijer Srbije, ali je sada prepoznatljiv i kao otac youtubera i pjevača Mihajla Veruovića, Voyagea.

I ta promjena mu imponije, jer je ponosan na uspjeh svog sina, koji je posljednjih dana neprestano u medijima zbog raskida sa djevojkom Anđelom Ignjatović, takozvanom Breskvicom.

U razgovoru za 24sedam, Veruović je ispričao kako doživljava Voyageov uspjeh, ali i sve ono što se posljednjih dana dešavalo među njima. Također, dodao je u čemu danas pronalazi sreću, da li kao neko ko se bavi bezbjednošću brine zbog sigurnosti svog sina, šta misli o Breskvici.


– Uspjeh onim čime se Mihajlo bavi, poslije svega što sam prošao i doživio, za mene predstavlja pravi dar sa neba, na čemu sam neizmjerno zahvalan. Radujem se kad čujem “to je Voyageov tata”. Oni (Mihajlo i Anđela) su toliko divni i zdravi da svojom ljubavlju predstavljaju, slobodan sam reći, primjer koji valja slijediti. Takvu djecu od srca bih poželio svakom roditelju – rekao je zagonetno u jeku priča o tome da je mladi par raskinuo, što je njihove fanove nevjerovatno potreslo.

– Ono čime sam se ja bavio, Bogu hvala, miljama je daleko od njih. Sa druge strane, svjestan sam da moja sjenka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Naučili smo da živimo zajedno i iskreno, da jedni druge razumijemo i podržimo. To je porodica – rekao je Veruović.


Ipak, prošlo vrijeme opisao je i drugačije.

– Posljednje vrijeme za mene traje već 30 godina i predstavlja borbu za životom dostojnim čovjeka. Prethodnu godinu obilježio je virus Covid - 19, medijski pritisak i propaganda, razdvojili su nas jedne od drugih, udaljili nas od svojih najbližih gdje smo najčešće oslonac i podršku dobijali, nametnut je strah – smatra bivši Đinđićev tjelohranitelj i dodaje:

– Sreću nalazim ušuškan u ljubav porodice koju njegujem i čuvam. Rane koje sam dobio 12. marta zarasle su, ali medijski linč i blaćenje 18 godina od stradanja kao orden nosim sa sobom tragajući za istinom – tvrdi Veruović.


Presudna godina za Breskvicu i Voyagea bila je 2019! Započeli su romansu, a onda je uslijedio vrtoglavi uspjeh.

Podsjetimo, Voyage je prije godinu dana u emisiji “Ami G show" rekao da je sa roditeljima otišao u drugu zemlju zbog političke situacije u Srbiji nakon ubistva Đinđića.

– Kad se sve to izdešavalo, mi smo otišli u Francusku i tamo nastavili život – izjavio je pjevač.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.