x

Otišli iz centra Beograda, a sad imaju kuću pored šume: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se preselili u novi dom!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić posljednjih godina često su zbog njegovog angažmana u Rusiji bili razdvojeni. Kako bi prevazišli razdaljinu, Jelena i njihova kćerka Nina putovale su često kod Ivana, ali pjevačica sada ne krije radost što se glumac vratio i što će kao prava porodica dočekati predstojeće praznike.

"Drago mi je što je u Srbiji i što ne moramo da putujemo više. Mada, mi smo dosta vremena provodile u Rusiji. Bili smo u Moskvi i u Sankt Peterburgu. To je bilo sjajno, nismo ni osjetile taj vremenski period koji je bio dug jer smo često bili zajedno. Sada je u Beogradu", pohvalila se pjevačica.

Više od sedam godina ova tročlana porodica živjela je u centru Beograda, ali su prije nekoliko mjeseci prodali nekretninu koju su imali u krugu dvojke i kupili kuću na Voždovcu. Kćerki Nini nije predstavljalo problem da promijeni osnovnu školu, dok su im prve komšije u novom kraju porodica legendarnog glumca Ljubiše Samardžića s kojom dijele ogradu.


"Mnogo mi je drago što smo centar grada zamijenili kućom u mirnijem dijelu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svježiji je vazduh, imamo dvorište, a za dijete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primijetila. Kao dijete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživjela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula", objašnjava pjevačica.

Jelena Tomašević će Novu godinu dočekati radno u Banja Luci, ali ističe da joj to neće predstavljati problem da već sutradan bude sa svojom porodicom na okupu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.