x

Otjeraću Sašu Popovića u zatvor: Elma Sinanović tuži direktora Granda za krađu i utaju poreza!

Pevačica Elma Sinanović podnijela je krivičnu prijavu protiv direktora "Granda" Saše Popovića za krađu i krivično djelo utaje poreza u njenom slučaju! Naime, folk zvijezda se u više navrata obraćala i državi i medijima, ali do prije mesec dana nije bilo nikakve reakcije jer, kako ona tvrdi ekskluzivno za Srpski telegraf, Popović je uživao zaštitu bivšeg režima zbog prijateljstava sa bivšim ministrom Mlađanom Dinkićem i mnogim drugima iz vrha tadašnje vlasti.

- Saša je pozvan prije mjesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnijela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma "Ruka pravde" na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. Nakon toga me je zabranio u svim medijima jer je bio u mogućnosti da radi to zbog poznanstava sa samim vrhom prošle vlasti. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucjenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pjevala, nemaš nikoga od pjevača iz "Granda", i tako je držao monopol na tom tržištu - počinje priču Elma i objašnjava da je i poslije toga uspio da uspostavi kontakt s njom.


Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović uspio da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pjesme "Tango", koju bi isključivo i samo ona izvela. Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao Milici.

- Negdje krajem 2010. godine pozvao me je i rekao da je spreman da mi napravi veliki povratak na scenu. Došla sam i snimila pjesmu "Tango", koju je kasnije dao Milici bez ikakvog objašnjenja! U toj pjesmi se i dalje čuje moj vokal u pozadini, kao i Ivane Selakov, koja mi je pjevala prateće vokale. Onda sam odlučila da ga krivično gonim! Dolaskom sadašnje vlasti, najzad je počelo da se poštuje pravo i pravda! Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gdje mu je i mjesto, iza rešetaka - završava priču Sinanovićka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.