x

Otkazali svadbu u Las Vegasu, nema ništa od pomirenja?! Ovako su Kija i Sloba definitivno ovog puta raskrstili!

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović već mjesecima su gradska tema zbog čestih svađa, ali i pomirenja. Niko više živ nije siguran u njihov emotivni status, s obzirom da učesnici prošlogodišnje "Zadruge" jedno pričaju, drugo rade, i obratno. No, ovog puta su otkazali navodnu svadbuu Las Vegasu koja je bila planirana za ljeto.

Na snimanje jedne emisije u kojoj su oboje članovi žirija, ovog puta su došli odvojeno, svako svojim autom, ušli na posebne ulaze, a tokon trajanje emisije nisu komunicirali kao obično. Kija je samo napomenula da je ovog puta zauvijek raskinula sa Slobom.

"Ne volim ga više! Vjerovala sam da će biti najbolji muž na svijetu, ali se pokazao kao veoma loš", rekla je Kija, koja se trudila da izbjegne Radanovića, pa je umjesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sjedila u studiju do početka snimanja.


"Preboljela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se sjetim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim", samouvjereno je rekla Kockareva.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sjede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.