x

Otkrivamo ko je Filip, koji je upropastio pjevačicu: Romanin vjerenik pobjegao iz Srbije zbog zelenaša!

Filip Mrkajić, vjerenik pjevačice Romane Panić, koji je sa njom osuđen u dalekoj Australiji zbog krađe novca iz bankomata, pobjegao je iz Srbije od zelenaša, saznaje Srpski telegraf.

Zbog toga pjevačica nijednom za vrijeme njihove dvogodišnje veze nije objavila zajedničku fotografiju ili mu spomenula ime u nekom intervjuu.

Nakon što je ojadio svoje najrođenije, roditelje, bivšu suprugu i njihove blizance i doveo ih do ruba propasti zbog kocke i prevara, Filip se otisnuo u svijet da se snalazi raznim malverzacijama i prevarama kojima je oštetio mnogo ljudi. Preko poznanika koji su prvenstveno bili bliski sa njegovom bivšom ženom Filip je prije dvije godine upoznao i Romanu i odveo je pogrešnim putem, zahvaljujući njenoj lakovjernosti. On je Romanu ubijedio da u Italiji ima biznis i da treba da mu se pridruži kao vjerenica.


- Filip je ojadio sve i pobjegao iz Beograda. Romana nije znala ni djelić njegove prljave biografije, a prijatelji su je takoreći prodali kad su je upoznali sa njim, ne rekavši joj da je kockar i prevarant. Bivša žena ga je ostavila brzo po rođenju njihovih blizanaca kada je shvatila sa kakvim čovjekom je odlučila da gradi dom i porodicu. Filipov otac je bio u Beogradu dobro poznat zlatar Buca. Propao je zbog sina, a umro je nedavno kao podstanar. Buca je sve pare dao na Filipove dugove. Rasprodao je sve što je imao.


- Filip se razveo od Ivane 2015. godine. Kockao se danima i noćima i kockarske dugove pokušavao da vrati novcem od prevara. Započinjao je poslove prodaje nakita, alata i nekretnina i brzo ih okončavao tako što bi ojadio partnere u poslu koji potražuju novac i danas pred sudovima. Prije nekoliko godina Filip je pobjegao u Italiju i nastavio sa prevarama - otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak Filipovoj bivšoj ženi.


Inače, Ivana važi za pristojnu ženu koja se druži sa nekadašnjom narodnom poslanicom Gordanom Karić, kao i drugim članovima srpske dinastije Karić. Kao djevojka, ona je voljela da izlazi u noćni provod i družila se sa Sonjom Lazetić, sadašnjom ženom bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, Vanesom Šokčić i drugima, dok je Filip noći provodio za kockarskim stolom.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.