x

Otkrivamo ko je Sarajlija koji je vozio sanke po autoputu 120 km/h: Policija mu nedavno oduzela BMW-a, sada otišao korak dalje! (VIDEO)

Bh. javnost je ostala šokirana kada su objavljeni snimci opasne vožnje sa autoputa A1, a gdje je automobil vukao muškarca na sankama. Iako su se svi pitali šta je nekoga "natjeralo" na ovakav postupak, nije prošlo dugo vremena, akter se i sam "pohvalio" izvedenom egzibicijom. Riječ je o sarajevskom jutjuberu, čiji je kanal prepun ekstremnih i nelagodnih klipova, gdje neprijatnošću vrlo često budu izloženi slučajni prolaznici. 


Dejan Ždrale je sarajevski jutjuber, a kako je i sam otkrio vožnja na sankama po autoputu je bila izuzetno opasna. U jednom momentu je dostigao brzinu od 120 km/h.

- Jedva sam se zaustavio. Haos. Počelo me nosati, za ovo se gine. Ne znam da li vam djeluje toliko rizično, ali itekako jeste. Pičimo k'o metak - izjavio je Ždrale na kraju klipa, nakon izvedene akrobacije.

Iako je kao "jutjuber" počeo raditi nedavno, Dejanov kanal je za kratko vrijeme dostigao cifru od 40.000 pretplatnika, što ne čudi s obzirom da se odlučuje na uistinu ekstremne stvari. Nerijetko prilikom snimanja klipova reaguje policija, a stvar je otišla toliko daleko da mu je zbog svega oduzet automobil marke BMW, kao i oprema za snimanje. 


Dejan Ždrale je jutjuber koji je nedavno izazvao dramu na Ilidži. Naime, on je snimao klip lažnog kidnapovanja. Prilazio je prolaznicima i zamolio ih da mu pomognu izvaditi nešto iz gepeka, a kada bi isti otvorio vidjeli su svezanog muškarca.  Njegova šala je tada pošla po zlu, pa su građani alarmirali policiju, te je nekoliko patrola imalo posla. Ovaj Sarajlija je kako se vidi po njegovim klipovima prilikom izvođenja nekih od "prankova" i sam nailazio na policajce.


Na snimcima koje je je Ždrale objavljivao na svom jutjub kanalu, između ostalog,  može se vidjeti kako prilazi prolaznicima i pita ih smiju li se potući, da li su gledali Severinin uradak, krade djevojke muškarcima, udvara se bakama, gađa prolaznike  vodenim balonima,  napada ih elektrošokerom, udara muškarce po zadnjici. Također je glumio transs.ksualca, poklanjao majci stvari iz s.ksi shopa, glumio da ga je udarilo auto, jurio prolaznike motorkom, tražio im novac, krao stvari, nudio im "bijelo", hvatao penzionere...

Dejan je po zanimanju fitness trener, a iako je kao jutjuber vrlo često bio "magnet" za policajce i imao problema sa zakonom, ne planira odustati od ove zanimacije. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.