x

OTKRIVAMO KOLIKO KOŠTAJU ČAST I UGLED? Evo koliko para su zaradili, a koliko izgubili UKUĆANI, neće vam biti DOBRO od Kijine cifre!

Dok su neki dobro napunili džepove, drugi su u minusu. Jedno je sigurno, pobjednik je od"teži" za 50.000 eura!

Luna Đogani koja je više nazivana ljubavnicom nego blogerkom, "prodala" je svoj obraz za honorar od 700 eura nedjeljno, što je ukupno 28.000 eura. Da li će ova cifra biti dovoljna da sebi oprravda sve što je uradila pred kamerama.


Sloba je ušao za honorar od 0 dinara, njegova još aktuelna žena uzela je čak 80.000 eura. Da ironija bude još veća, Kristina je ove pare zaradila upravo zbog činjenice da je Sloba prevario. Kristinin honorar bio je najveći u Zadruzi, a ono što je najsmješnije je činjenica da Sloba koji je prevarenoj obezbijedio novac nije uzeo ni cvonjka.


Nadežda i Miki ostali su dužni 100.000 eura, Nadežda jeste sebe lijepo ispromovisala, ali trebaće joj mnogo tezgi kako bi isplatila ovaj dug!

Teodora Džehverović jeste ispromovisala sebe i pjesme, ali kada je riječ o novcu više je zaradila njena majka Gordana. 

Miljana Kulić ušla je za mnogo manji honorar nego što je dobijala u Parovima, tačnije prihvatila je sumu od 500 eura nedjeljno, ali da joj novac bude isplaćen unaprijed.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.