x

Otkrivamo najveću tajnu Đoganija: Gagi ima vanbračnu kćerku, Anabela viđa krišom dijete!

Gagi Đogani krije da ima dijete sa nekadašnjom partnerkom M.M, koja ga je 2012. godine optužila da ju je tukao, nakon čega su se rastali.

Prema pisanju beogradskih medija, Gagi se poslije skandala oko tuče smirio, jer mu je partnerka rekla da je trudna.

On ju je posjećivao krišom dok je bila u drugom stanju, a niko nije posumnjao, jer je u međuvremenu M.M. promijenila adresu.

Kako se dalje saznaje, Gagi je dijete često posjećivao, ali niko nije obraćao pažnju s obzirom na to da novi komšiluk nije imao predstavu o tome ko je M.M partner i kome će roditi dijete.


"Kad se M.M porodila, Gagi je saznao odmah da je dobio djevojčicu, ali nije pravio veliko slavlje. Sve se zabilježilo u krugu porodice, a Anabela je od početka bila upućena u cijelu situaciju. Sve se neko vrijeme zataškavalo, ali su tračevi brzo počeli da se šire onog trenutka kada su komšije u naselju u kom M.M živi počele često da viđaju Gagijevu bivšu suprugu Anabelu, koja je dolazila i vrijeme provodila sa M.M i djecom. One bi izašle zajedno u šetnju i provodile cijeli dan sa mališanima, a buvu je pustila jedna komšinica koja ih je navodno čula na terasi kako pričaju o Gagiju, pa se tako za sve pročulo", priča izvor.


"Anabela i M.M su vremenom izgradile odličan odnos, pa su postale vrlo bliske. Dok je bio u dobrim odnosima sa Anabelom, Gagi joj je više puta skretao pažnju da ne bi trebalo da se njegove bivše toliko druže, ali je ona govorila da on nema pravo da se miješa u to sa kime se ona druži, a pogotovo ne bi trebalo da joj brani da se viđa sa M.M, sa kojom ima toliko toga zajedničkog", rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.