x

Otkrivamo pravi razlog raskida pjevačice i glumca! Milica: Moram da rodim sebi dijete! Petar: Nađi sebi muža pa rađaj!

Pjevačica Milica Todorović željela je da se ostvari kao majka, dok njen partner glumac Petar Strugar s njom nije namjeravao u skorije vrijeme da osnuje porodicu, saznaje Srpski telegraf.

Iako je vrijeme u prvih nekoliko mjeseci veze popularnog para teklo kao brza rijeka u velikoj međusobnoj ljubavi i strasti, usljed koje su, prema njihovim tvrdnjama, i po šest puta u toku jednog dana vodili ljubav, vrlo brzo je došlo do prezasićenja svakodnevnim aktivnostima, te je Milica poželjela da rodi dijete s Petrom. Na drugoj strani, glumac je želio da se i dalje zabavljaju neobavezno, smatrajući da još nije došlo vrijeme da prave dijete, tvrdi izvor blizak paru.


- Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dijete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je vidio da Milica obožava djecu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi djecu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pjevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamjerke - rekao je izvor i nastavio:


- Na primjer, kada se razboljela prije dva mjeseca, on nije bio pažljiv koliko je ona mislila da bi trebalo da bude i požalila se prijateljici na njega.

Izvor kaže da je glumac lijepoj pjevačici rekao da nađe novog dečka, odnosno muža, ukoliko joj se žuri da rodi dijete.

- Poslije ozbiljnog razgovora na Miličinu inicijativu, Petar i ona su se usaglasili da je najbolje da se raziđu na neko vrijeme, a on joj je rekao: "Ako odmah hoćeš i toliko želiš dijete, nađi muža i navali." Kad je to čula, Milica je prećutala uvredu i samo potvrdila da ona sebi želi da rodi dijete - priča prijateljica ovog para.

Kako dalje saznajemo, Petar se pokajao zbog raskida, ali je i dalje pri stavu da je još rano za dijete, tako da se njihovi razgovori o pomirenju još nisu završili uspješno.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom i Petrom, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.