x

Otkriven pravi razlog Ermininog ulaska u Zadrugu: Pašovićeva uhodila Osmana Karića, slala mu slike i pozivala ga na s.ks, a sad želi njegovog sina!

Učesnica rijalitija "Zadruga" Ermina Pašović nabacivala se Osmanu Kariću u želji da ga zavede i postane njegova ljubavnica.  

Kontroverzna starleta iz Bosne grabila je na sve načine da se domogne Beograda, rijalitija i žutih stranica domaćih tabloida. Kada je vidjela da je otac Stefana Karića Osman postao poznat i da ga ima sve više u medijima, a da je dobrostojeći, riješila je da počne da ga zavodi, ali na specifičan način.

- Ermina je bacila oko na bogatog biznismena i dala se u zavođenje, za koje nije birala sredstva. Ona je njega pronašla na Instagramu, gdje je započela konverzaciju. Prvo je bila fina, kao i njene poruke koje mu je slala. Kada je stekla njegovo povjerenje i kada je počeo da joj odgovara na poruke, slala mu je fotografije lascivnog sadržaja, ali nikada nije slikala glavu, tako da Osman nema pojma da mu je Ermina, koja je sada u "Zadruzi", pisala na Instagramu i zavodila ga.


- Fotke su postajale sve provokativnije, kao i njene poruke. "Biću tvoja s.ksualna robinja, ima da ti ispunim sve s.ks-fantazije. Sve ono iz tvoje najprljavije mašte biće moja zapovijest. Niko ne mora da zna, biću tvoja tajna. Osmane, kralju moj", glasila je jedna od poruka. Kako on nije odregovao, ona se bacila na Gagija Đoganija i Baneta Čolaka jer nije željela da propusti priliku da postane zvijezda - priča Erminina drugarica koja je upoznata sa njenim mračnim tajnama.


- Nakon što je popila korpu od Osmana jer on nije želio da se vidi sa njom, ona je ipak ušla u "Zadrugu". Prije toga je saznala da će i njegov sin Stefan postati dio rijalitija. Skovala je plan da ga zavede kako bi se osvetila njegovom ocu jer nije želio da bude njen. Sa Čolakom je raskrstila, Gagija želi samo kao prijatelja, ali mladog Stefana želi za dečka. Već je počela da plete mrežu oko njega. Non- stop ga gleda i zavodi, baca mu signale da ga želi. Ni on ne zna da je Ermina muvala njegovog oca i da mu je slala gole fotke, da zna, ne bi je ni pogledao.


- "Majmun me je odbio, nije htio da mu budem ljubavnica. Sada ću da mu zavedem sina, ima da mu uzmem sve pare koje ima. Do prosjačkog štapa ću da ga dovedem kada mali odlijepi za mnom", rekla mi je Ermina pred ulazak u "Zadrugu". Stefan je lak na alkoholu, kad malo popije, on se izgubi i ne zna šta radi. To će Ermina iskoristiti da ga smuva i da ostvari svoj užasni plan. Nadam se da će ga otac na vrijeme upozoriti kakva je ona zmija - završava dobro upućen izvor Rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.