x

Otkriven pravi razlog sukoba pčelara i Crnogorca: Tomović spavao sa Mikijevom vjerenicom!

Miki Đuričić pretukao Vladimira Tomovića jer je ovaj spavao sa Mikijevom verenicom u spoljnom svijetu.

Nakon žestokog fizičkog okršaja Đuričića i Tomovića zadrugari ne prestaju da bruje o tome, ali ni javnost. Svima je bilo čudno i sumnjivo da je rijaliti-zvijezda iz Kupinova tek tako pesničila i pretukla Crnogorca jer mu je ovaj prebacio da previše spava. Činilo se da Miki samo čeka momenat da skoči na njega i da ga isprepuca i nanese mu povrede po licu, ali isto tako i da rizikuje da ostane bez honorara i da završi u zatvoru zbog tako bezazlene stvari.


Nakon haosa koji se izdešavao i Mkijeve direktne diskvalifikacije, kada se malo slegla prašina, otkriven je pravi razlog njegovog animoziteta prema Vladimiru. Tako je i Kristijan Golubović to komentarisao, a Zvezdana Stevanović je otkrila nešto što se do sada nije znalo.

Zvezdana: Tomović nije loš, ali ima neke postupke koji nisu kako treba.


Kristijan: Mislim da nije dobar čovjek. Sve je to taktički, i ti njegovi principi, zna kako treba da se ponaša u rijalitiju da pokaže ljudima sve. Sa 40 godina se tako ponaša, znaš gdje sam ja bio? On je nezreo. A i oko njega i Mikija kruže razne priče.

Zvezdana: Morališe previše! A sad je rekao da Miki i on imaju problem odranije jer je on Mikijevu vjerenicu kresnuo. Što nije otkrio do kraja ako je toliki frajer? Malo je to sramota sa njegove strane.


Kristijan: Čuo sam za to, ali nisam mogao preko usta da prevalim. Znači stvarno ju je nabijao, pa onda je sasvim logična ovakva Mikijeva reakcija. J..ote, vjerenicu da ti nabija. Zato se njih dvojica i ne podnose.

Nakon što je otkriveno da je Vladimir imao s..sualne odnose sa vjerenicom Mikija Đuričića odmah je postalo jasno koja je pozadina haosa koji se odigrao u subotu uveče na imanju u Šimanovcima.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.