x

Otkriven razlog samoub.stva: Sačekala da joj muž ode po tortu, pa pucala u sebe!

Subotičanka Suzana Babić (28), koja je sebi oduzela život 9. jula, na svoj rođendan, nešto više od samo dva mjeseca nakon što se porodila, sahranjena je u petak na Pravoslavnom groblju u Subotici.

Njeni najmiliji, prijatelji i poznanici zbog velike tragedije, u ogromnom su bolu, nevjerici i šoku zbog odluke i čina mlade žene, a prema svim dosadašnjim informacijama odluka S. B. je posljedica postporođajne depresije.

Poznanici su ispričali da djevojka bila izuzetno mila i draga osoba koju su svi voljeli. Bila je u skladnoj vezi i braku i imala je podršku porodice i prijatelja.

- Njen suprug je na dan njenog rođendana otišao po tortu. Nažalost, dok je on bio odsutan pucala je sebi iz pištolja u glavu. Njeni prijatelji i muž, koji je obožavao, željeli su da je obraduju i iznenade, da je oraspolože i rođendan učine lijepim i veselim druženjem. Hitna pomoć je prevezla u Opštu bolnicu gdje su pokušali da je spasu, čak je bila u pripremi i operaciona sala, međutim, preminula je – priča poznanica porodice.


Prema njenim riječima, S. B. je bila u skladnoj vezi sa suprugom još od srednje škole. Oboje su završili Ekonomski fakultet u Subotici i radovali se bračnom životu i prinovi.

- U njoj je bilo toliko ljepote i dobrote da je svaki susret sa njom, ali i njenom porodicom bio pravi izuzetak iskrenog druženja. Koliko znamo, postporođajna depresija je uzela maha. Imala je sasvim sigurno podršku porodice. Niko nije mogao da pretpostavi, barem od nas koji smo je poznavali, da bi mogla to da učini. Duša i srce nam se svima kidaju – kaže Subotičanka koja je poznavala S. B..


Prema pisanju Večernjih novosti, mlada žena je odlazila kod ljekara, žalila se da joj nije dobro, da je psihički loše.

- Bila je uvijek vesela i nasmijana. Bavila se profesionalnim šminkanjem. Jedino se iskreno nadam da će njena porodica smoći snage da zbog djeteta nastave život. Nevjerovatno je strašno što nas je napustila - kažu Subotičani koji su poznavali S. B.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.