x

Otkrivena cijela priča: Milica Todorović tužila zeta, zaratila sa sestrom!

Milica Todorović prošla je kroz veliku porodičnu dramu, o kojoj nije govorila u javnosti jer je u pitanju za nju izuzetno bolna tema. Kako Svet saznaje od izvora bliskih mladoj zvijezdi, ona je prošle godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 eura, koje je namijenila za kupovinu stana.

„Milica je svom zetu u potpunosti vjerovala jer su godinama sarađivali, bio joj je menadžer, a i član porodice. Zato mu je u potpunosti prepustila brigu o svojim finansijama. Prije izvijesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 eura, koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 eura koje je dala kao avans“, priča blizak prijatelj popularne pjevačice, i dodaje da je ova prevara umalo prošla kod nje:


„Milica se pomirila s tim jer je zaista vjerovala zetu. Nije joj bilo ni na kraj pameti da bi mogao da je slaže. Međutim, kada je dečku Milošu i nekim prijateljima ispričala da je ostala bez 60.000 eura, oni su joj rekli da to mora da se provjeri i da je nelogično da joj investitor ne vrati novac i pored toga što od kupovine stana nije bilo ništa. Nakon što se preko svojih izvora u firmi od koje je trebalo da kupi nekretninu raspitala o ovom problemu, ispostavilo se da je investitor zetu vratio avans, a da joj on to uopšte nije prijavio.“

Kako naš sagovornik otkriva, Milica je bila slomljena ovim saznanjem i sve je odmah ispričala sestri. Na njeno zaprepaštenje, sestra je odlučila da ostane u tom braku i stane uz svog muža umjesto uz Milicu, što je rezultiralo time da njih dvije od tog trenutka više ne razgovaraju.


„Milica je pričala sa Sašom Popovićem o svemu i on joj je preporučio da podnese tužbu kako bi povratila svoj novac. Čak joj je i advokata obezbijedio. Od tada traje cijela ova agonija, zbog koje se Milica mnogo razočarala u ljude, a posebno joj teško pada to što više nije bliska sa sestrom. Tada se na neko vrijeme i povukla iz medija i odustala od nastupa jer nije bila u stanju da se izbori sa svime što joj se desilo. Spor je u toku, pa ćemo vidjeti šta će biti“, otkriva prijatelj mlade pjevačice.

Na svu sreću, Milica je nakon ovog privatnog loma uspjela da se sabere, angažuje novog menadžera i snimi hit Ista ja, tako da joj ni novca ni nastupa ne manjka. Jedino što je i dalje muči jeste činjenica da nije u dobrim odnosima sa sestrom, te da su zbog cijele situacije njeni roditelji pod velikim stresom. Ipak, odlučna je u tome da ne prašta nikom i da ne dozvoli da se ljudi igraju s njenim teško stečenim novcem. U svemu ima podršku dečka Miloša, koji je s njom prošao sve.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.