x

Otkrivena mračna tajna Dragojevića: David ne može da ima djecu! Dalila i Dejan dali hodži veliku lovu za strašnu kletvu!

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" Dalila i Dejan Dragojević navodno su se urotili protiv Davida Dragojevića i Ane Korać, kojima su navodno bacili vradžbine da nikada ne mogu da imaju djecu.

Bračni par koji je nedavno pobjegao sa imanja u Šimanovcima ne može da podnese činjenicu da su brat i snajka, odnosno djever i jetrva, sretni, da su zauzeli njihovo mjesto u ,Zadruzi“ i zarađuju pare, a onda su saznali nešto što ih je navelo da uzvrate istom mjerom.

"Dalila je poznata po tome da stalno obilazi gatare i vračare, koje je lažu i mažu i uzimaju joj ogromne pare. Ona ima i svoje tarot tumače i astrologe. Ima i jednu babu nadomak Banjaluke, koja joj priča da li joj je neko bacao vradžbine ili slično. Bila je nedavno kod nje i saznala je da su navodno Davidi Ana bili kod neke vračare, te da rade o glavi njoj i Dejanu. Ona je poludjela, plakala je i vrištala kod te babe u kući da se i ona sama uplašila od Dalile.


„Ta k..vetina me od starta mrzi, ona je riješila da me uništi i mene i mog muža. Ljubomorna je jer se je.e za pare i nikada neće izaći iz toga mulja. Prokletnica raspala ima da me zapamti za cijeli život i ona i onaj p.der raspali“, galamila je Dalila toliko da je i ostale klijente prestravila.

"Odmah je htjela da joj baba napravi vradžbinu za Davida, ali joj je ona rekla kako ne radi takve stvari i da mora da se obrati nekom drugom. Otišla je bijesna kao furija i odmah je Dejanu ispričala šta se desilo", kaže izvor blizak ovom paru.


"Ispričala je mužu za haos koji je čula, bila je bijesna, čupala je kosu i samo što se nije grebala po licu. Dejan je bio zgranut činjenicom da mu rođeni brat i snaja rade o glavi. On i Dalila su istog momenta skovali plan da im se osvete.

"Ima da ih udarim tamo gdje najviše boli, kao što su i oni mene. Oni mene i moju ženu ne ostavljaju na miru. Bili su nam u kući, ko zna šta su nam namjestili sa tim vradžbinama. Davidu će presjesti život zbog Ane k.rvetine. Neće imati roda ni poroda“, rekao je tada bijesan Dejan.


Oni su pronašli jednog hodžu u Bosni, čuli su da je odličan i da mnogi idu kod njega. Donijeli su neke Davidove stvari, kao i Anine, a onda su tražili da im namjesti da nikada nemaju djece. On je uzeo pozamašnu sumu novca, ali je namjestio da David nema djece do kraja života, za Anu su uradili istu stvar. Sve dok taj isti hodža ne poništi vradžbinu, njih dvoje će biti bez nasljednika, bilo da su zajedno ili sa drugim partnerima", završava izvor blizak Dalili i Dejanu.

Dejan i Dalila nisu odgovarali na pozive i poruke kako bi potvrdili saznanja.

.

.

.

.

.

(Ekipa Rijalitija/S.telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.