x

Otkrivena stravična tajna Vladimira Tomovića: Đetić se k.eše sa muškarcima, voli da mu budu k.čkice i da oblači ženske stvari!

Bojan Tomović otkrio je od kada datira problem između Vladimira Tomovića i njega, kao i šokantne detalje iz ljubavnog života zadrugara.  

- Tomović mi se nabacivao još 2014. godine kada sam nastupao u Sutomoru. Neki njegov drug mi je pričao koliki mu je ku.ac, govorio je "Samo da vidiš, odmah bi ga poželio", a ja sam bio oženjen čovjek. Tad je bio još ružniji nego sad. Ona nosina. Ma ne bih ga ni pipnuo, pih! Od tada smo mi zaratili, on nikako ne može da me preboli - kaže Bojan, pa nastavlja:


- Znam da je imao jednog dečka koji ga je stalno je.ao otpozadi, slao mi je taj momak čak i snimke kako se njih dvojica k.ešu: "To, stani mi ka' k.čkica! Ti si moja k.čkica!". Znam da voli da oblači ženske stvari, to mu je fetiš. Nisam ja neki svetac, nemam ništa protiv p.dera, pa ja sam prvi prevario svoju ženu sa njenim bratom, to mi dođe šurak, jel? U igri masna fota sam izgubio i morao sam da se ljubim sa šurakom, a on ima baš debela usta, tad sam se pomamio, pa sam ga pitao, ako tako ljubi, kako li tek p.ši.


Vladimir je sa tim momkom bio neko vrijeme, viđali su se isključivo po Beogradu i Novom Sadu, jer je Crna Gora mala zemlja, ovdje se sve zna, ko je ko i ko je sa kim. Nije problem što on propagira čast i poštenje, nego što se folira da nije p.der. Brate, ako si p.der, onda budi p.der i gotova stvar. Evo, recimo, meni se sviđa Marko Zec, sve bih dao da budem sa njim. Pa šta mi fali? Priznam i nikom ništa. Poslije Miljane mi se ženski rod totalno ogadio da sam prešao na muškarce. Ona je tek perverzna i luda. Kad bi njeni znali kakva je, ne bi daleko dogurala - kaže Bojan Tomović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.