x

Otkrivena strogo čuvana tajna: Evo zbog čega Miljana Kulić mora dva puta mjesečno da izlazi iz Zadruge!

U "Zadruzi" je sinoć organizovana žurka povodom 25 godina postojanja televizije Pink, a tokom proslave došlo je do svađe između Miljane Kulić i Ivana Gajića.

- Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni - provocirala je Miljana Ivana Gajića.

- Ti si dvorska luda - odgovorio joj je Gajić, na što je Miljana rekla kako je on gej. 

- Ako mi je to najveća mana, onda sam sretan. Ti nisi kompetentna da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvijek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao "k*rvićkom", ja ne umijem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje - pričao je Gajić.


- Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vrijeđa. Kakav si ti novinar? Ti si ovdje rijaliti igrač - uzvratila mu je Miljana.

- Ti ovdje služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovdje kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovdje svaka svađa p*nis - nastavio je Ivan, a Miljana je onda apelovala na čelnike produkcije da osobe gej orijentacije ne ubacuje, na šta je Ivan šokirao sve otkrićem:

- I neka bude što manje učesnika sa "F" dijagnozom. Sudska presuda je bila da moraš dva puta mjesečno da ideš kod psihijatra - vikao je Gajić , na šta se Miljana u momentu sledila, onda je tražila da da dokaz za svoju tvrdnju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.