x

Otkriveno je ko je najaljkavija zadrugarka, a onda su UPOREDILI KIJU I LUNU!

Novinar Milan Milošević je bio gost kod Rade Radenović u njenoj autorskoj emisiji “Rada sam”. Bez ikakvog oklijevanja on je komentarisao sve bivše cimere i o skoro svakom od njih rekao šta misli.

Budući da je sa zadrugarima dijelio istu prostoriju devet mjeseci, on je otkrio da je Maca Diskrecija jedna od najaljkavijih zadrugarki, ali ipak nije želio da je kudi.


“Nekoliko puta sam rekao da je to bila Maca, samim tim što svoje stvari nije čuvala, pazila, nije prala svoju posteljinu. Teže je u takvoj situaciji brinuti o higijeni, o ličnoj ne. Kada nešto bude, oni su se vadili, nema gela, šampona te marke, ali uvijek postoji sapun. On sve pere, sem obraza. Mnogo ljudi je bilo koji nisu brinuli o sebi”, rekao je Milošević.


Milan je bio veoma inspirativan, pa nije mogla da odoli a da ga ne pita koja od ukućanki bi ponijela epitet “najzgodnije zadrugarke”, zbog čega je on uporedio i dvije “rijaliti suparnice”Kristinu Kockar i Lunu Đogani.


“Najzgodnija je ubjedljivo Sanja. Ona je imala najljepše tijelo. Ali ovako kompletno, sa ful šminkom je Teodora. Nema ona sad tu neke velike grudi, ima taj paketić. Ona dok sjedi za stolom, imala je to nešto, imala je lijepu kosu. Bilo je mnogo zgodnih djevojaka. Kija je zgodnija, ali Luna ima visinu, ali to ništa ne znači kad Kija stane na štikle. Kija ima veću harizmu i na osnovu te harizme ona plijeni na sceni”, dodao je Milan.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.