x

PONOVO U BIJELOJ KUĆI

Otkriveno kada se Marija Kulić i mali Željko vraćaju u rijaliti: Miljanin sin ozdravio, a evo šta ona kaže o njegovom povratku!

Marija Kulić prije više od mjesec dana napustila je Bijelu kuću zajedno sa unukom Željkom, koji je dobio boginje.

Razlog za odlazak bio je opravdan, jer među zadrugarima postoje oni koji nisu preležali ovčje boginje, te je zbog toga Marija poslata za Niš dok mali Željko ne ozdravi.

Od njihovog odlaska svašta se izdešavalo na imanju, a najveću pometnju izazvalo je definitivno to što je Miljana Kulić otišla na kiretažu. Miljana je sada sasvim slučajno rekla da se oni vraćaju, te je istakla koliko joj nedostaju.


"Jedva čekam subotu da vas vidim i zagrlim", rekla je ona, što znači da će njena majka i sin ponovo biti dio rijalitija od 19. decembra.

Inače, Marija se juče uključila u emisiju i otkrila šta se trenutno dešava u njihovom porodičnom domu.


"U posljednje vrijeme sam nikako. Željko je preležao boginje. On je super, počeo je da priča po cijelu rečenicu. On je zlatan, daš mu igračke, on se igra po cijeli dan. Tijana i Ana ga uglavnom šetaju. One se odlično snalaze i baš su se obradovale kada je došao. Boginjice kada je bio nije izlazio, a sada kada je sve prošlo, mora da bude na vazduhu, prošeta do tvrđave sa njima, ode do Čaira", rekla je Marija juče u "Premijeri". 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.