x

OTKRIVENO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: Forenzičari iz Amerike rješavaju ubistvo!

Viša ubica se iživljavalo nad pjevačicom Jelenom Marjanović (33), a među njima je bila čak i jedna žena! Ovo je otkriće forenzičara iz Amerike, koji su nezavisno od istrage u Srbiji uradili uporednu analizu tragova nađenih na njenoj garderobi sa povredama koje je imala na tijelu.

U izvještaju forenzičara, koji je „Alo!“ imao na uvid, navodi se da je Jelena Marjanović prije ubistva bila mučena, a da se nad njom iživljavalo više osoba, među kojima je bila čak i jedna žena.

- Obe Jelenine nadlaktice su izrazito crvene boje. Povrede na njima su identične, a tragovi ukazuju da je uhvaćena s leđa. Krvnik, koji je bio zadužen da je savlada i ukroti, bio je muškarac. Lobanja joj je bila smrskana sa devet udaraca, koji su direktno uzrokovali smrt, dok je oko 80 odsto povreda i posjekotina po glavi i tijelu nanijeto dok su se ubice iživljavale nad njom! - navode forenzičari i objašnjavaju kako je otkriveno da je među njenim krvnicima bila i žena.


- Na osnovu nepotrebnih udaraca, zaključuje se da je Jelena bila mučena. Udarci i posjekotine se razlikuju po snazi, kojom su nanijeti, kao i dubini, kojom je oštrica noža bila zarivena u kožu. Na tijelu su otkriveni udarci, koji su bili nanijeti manjom snagom. Bilo je vrlo tankih i plitkih posjekotina, nanijetih manjim nožem, što ukazuje da jedan od ubica bila ženska osoba - piše u izvještaju.

Čitanje otisaka i tragova krvi otkrili su da su ubice potrošile silno vrijeme na iživljavanje!

- Jelena bi imala oko 80 odsto manje udaraca po tijelu da su ubice htjele samo da je ubiju! Kada je žrtvi, kao u slučaju ubistva Jelene Marjanović, nanijeto više povreda, to znači da je bila mučena ili da su ubice nasiljem pokušale da iznude nešto od nje. Zločin iz strasti pada u vodu, jer ubica ili više njih u takvim slučajevima ne nose više predmeta, a pogotovo ne kiselinu za uništavanje DNK tragova! Ubice nisu mogle da predvide da će žrtva da ih ogrebe ili slično, pa da zbog toga sa sobom ponesu kiselinu. Jelenini nokti na rukama bili su lakirani crvenim lakom za nokte, a boja je poslije namakanja prstiju u kiselinu gotovo potpuno isprana. Na njenim noktima je ostao vidljiv mali procenat laka za nokte - objašnjavaju stručnjaci na osnovu tragova na Jeleninoj koži. 


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.