x

Otkriveno od čega je tačno preminula Veronika Pecolaj!

Završena je obdukcija tijela Veronike Pecolaj, lažne medicinske sestre koja je javnosti poznata iz slučaja obrovačkog dr. Jusupa.

Kako javlja Zadarski.hr, obdukcija tijela pokazala je da se 26-godišnja Pecolaj, koja je u četvrtak oko 23 sata pronađena mrtva u stanu dr. Gorana Jusupa, ugušila hranom.

Smrt je nastupila udisanjem želučanog sadržaja, a Pecolaj se ugušila kruhom i mesnim doručkom. Time je isključena mogućnost da je u ovom slučaju bilo kaznenog djela. Obdukcija je provedena na Odjelu patologije bolnice u Splitu. Tamo je prebačena iz Zadra gdje se prvotno trebala obaviti.

Dojavu da je 26-godišnjoj ženskoj osobi pozlilo zadarska je policija zaprimila  u četvrtak u 22.30. Na mjesto događaja su izašli policija i hitna pomoć, no Veroniki Pecolaj nije bilo spasa. Dežurni je liječnik u 23 sata i osam minuta konstatirao smrt.


Policiju je pozvao susjed koji vidio doktora na stepeništu kako lupa po vratima susjeda i traži pomoć.

Doktor Jusup je u petak bio na razgovoru u policiji kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog, kako se pokazalo, nesretnog slučaja. Policiji je ispričao da je bio u susjednoj sobi kad je iz kuhinje čuo pad i potom hroptanje. Dotrčao je do Veronike koja se gušila. U ustima je imala komade kruha. Pokušao ih je izvaditi, ali nije uspio.

Njen prvi susjed za Večernji prepričao je kakav je susret imao s Jusupom u četvrtak navečer.

"Vidio sam ga kako kuca po vratima i traži pomoć. Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam sto posto siguran. Policija je došla, kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su dolazile policija i hitna, oni su stvarno imali problema", rekao je susjed.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Zadarski.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.