x

Otkriveno šta se krije iza napada na Mayu Berović u Mostaru!

Maja Berović našla se na udaru estradne mafije! Nakon što joj je na kuću u beogradskom naselju Lisičji Potok nedavno nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu, prije nekoliko dana u Mostaru izrešetan je kombi koji pripada njenom bendu.

Da napadači ne namjeravaju da stanu, Berovićki je postalo jasno kada je njen suprug Alen svakodnevno počeo da prima anonimne prijeteće poruke u kojima pošiljalac upozorava da, ukoliko ne pristanu na saradnju, mogu i mnogo gore da prođu.

- Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz svijeta šou-biznisa koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udio u diskotekama po dijaspori. Zahtijevali su da im Maja da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cijenu, što su Alen i ona odbili, i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave, bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu prijeteće poruke: "Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lijepo da sarađujemo, ovako Maja neće nigdje nastupti" samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao. Nakon njih su unajmili obezbjeđenje, koje ih u stopu prati.


Kako dalje saznajemo, Maja pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji. Uprkos tome, ona je bukvalno premrla od straha. Obezbjeđenje stoji tik uz binu čak i dok pjeva i više ne može da se opusti kada ide na nastupe. Strahuje ne samo za svoj nego i za Alenov život, pošto je on taj koji ugovara tezge i koji odlučuje o svemu, a koji se osmjelio da kaže mafiji ne.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Berovićku, ali nam je iz njene PR službe poručeno da se Maja ne bi dalje oglašavala, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.