x

Otkriveno zbog čega Marko nije pošao sa Lunom u Makedoniju na njen prvi nastup!

Novopečena pjevačica i pobjednica ''Zadruge 2'' Luna Đogani nije krila uzbuđenje povodom svog prvog nastupa, kao ni njena majka Anabela koja je kćerku na binu ispratila zdravicom i okružena prijateljima. Međutim, mnogi su se iznenadili kada su shvatili da njen dečko Marko Miljković nije pored nje.

- Dragi moji, vidimo se u Makedoniji, u Strumici! Ovo je moj prvi nastup! Pozdrav za moju ekipu! Ćao! - pozdravila je ona sve, a Marka nije bilo nigde na vidiku.

Pobjednica "Zadruge 2" brzo je objasnila da je Marku zadat važan zadatak - čuvanje njenog kućnog ljubimca dok je ona na putu, te iz tog razloga, Miljković u Makedoniju nije ni pošao.

- Nije tu fizički, ali povezani smo... čuva mi moje čedo malo - poručila je Luna putem društvene mreže Instagram.


Takođe, na pomenutoj društvenoj mreži, nastup Đoganijeve sve je o čemu se priča. Osim svog prvenca, pjevala je i dosta hitova svojih koleginica, ali i poznate majke.


- Šta da vam kažem? Osim da sam preponosna na sebe, na svoj tim, na sve ljude koju su učestvovali u ovome, a najviše hvala vama. Ljudi moji, koji ste me dočekali kao kraljicu i uživala sam da se zabavljam sa vama! Hvala Makedonci - poručila je Luna putem društvene mreže Instagram.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.