x

Otvorena nova poslovnica Elle Cosmetics, od sada u centru Sarajeva! (Foto)

U petak, 05. februara u Sarajevu je otvorena još jedna poslovnica "Elle Cosmetics". Sjajna lokacija u samom centru grada, ulica Zelenih beretki 20., preko puta hotela Europa predstavlja pravi mali raj za dame i kutak gdje će pronaći najkvalitetnije proizvode za njegu i uljepšavanje.

Inače, "Elle Cosmetics" broji još par poslovnica koje se nalaze na sljedećim lokacijama:
- Ilidža - Mala Aleja,
- Otoka - tržni centar na II spratu, 
- Sarajevo City Center, poznatiji kao ILEA bags.


"Elle Cosmetics" u svojoj raznovrsnoj ponudi svojim kupcima nudi kozmetičke - make up preparate brendova: "Pastel", "Flormar", "Golden Rose", "Revlon"... Također, u ponudi imaju "Roxanne"  parfeme i veliku ponudu domaćeg brenda ILEA torbi i novčanika.


Za razliku od svih ostalih poslovnica, novootvorena poslovnica "Elle Cosmetics", osim već spomenute ponude preparata, u svom drugom dijelu radnje posjeduje i Beauty salon "Zlatna ruka" sa raznovrsnom ponudom tretmana za njegu lica i tijela, te masaže. Ukoliko se želite više informisati o njihovoj ponudi možete ih zapratiti na nekoj od njihovih Facebook ili instagram stranica: elle.cosmetics.sarajevo, zlatna_ruka_, ilea bags scc. Naravno, dobrodošli ste i u nekoj od njihovih spomenutih poslovnica u Sarajevu.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.